Airbnb Zaanstad

Wij zorgen ervoor als Airbnb Zaanstad dat onze service voor alle buurten in Zaanstad beschikbaar is.

Airbnb Zaanstad

Airbnb Zaanstad biedt zijn dienstverlening aan in heel gemeente Zaanstad en aan naastgelegen gemeenten. Wij zijn echter oorspronkelijk begonnen in Zaanstad en daar blijft onze focus. Binnen iedere buurt hebben wij wel een huis die wij verhuren namens een eigenaar. Wij zijn trots op de gemeente Zaanstad en vinden het belangrijk dat de verhuur aansluit op de behoefte in de wijk en overlast wordt voorkomen.
Als deskundigen op het gebied van verhuur kunnen wij u helpen om dit te voorkomen. Wij zorgen voor persoonlijk contact met u en de buren en wij kunnen in een korte tijd bij uw woning zijn mochten zich problemen voort doen tijdens de verhuur.
Wij delen onze enthousiasme graag met u en de toeristen.

 

Wat bieden wij

Onze thuisbasis is Zaandam maar wij bieden onze diensten in heel Zaanstad aan en in overleg ook in naburige gemeenten.
Wij zijn altijd maximaal 15 minuten van uw woning verwijderd en kunnen binnen een korte tijd bij uw woning zijn mocht dat tijdens de verhuur nodig zijn.
Wij zorgen ervoor dat u met een gerust hart voor kortere of langere tijd naar het buitenland kunt gaan terwijl wij uw woning beheren en u voorzien van wekelijkse updates.

Onze ervaring

Leert ons dat een persoonlijke benadering erg belangrijk is en wij zorgen ervoor dat de toeristen hartelijk worden ontvangen en er een klein welkomstcadeautje klaar ligt.
Wij zorgen ervoor dat eventuele huisregels die u opstelt worden nageleefd door de toerist. Indien er beschadigingen optreden aan uw interieur dan nemen wij namens u contact op met Airbnb om ervoor te zorgen dat uw schade vergoed wordt.

Wij nemen alle taken betreft de verhuur van u over.

Wat kunt u verdienen?

Het zal u verbazen als u zich realiseert met wat u kunt verdienen als u uw woning verhuurd.
Binnen geheel Zaanstad of het nu ver of dichtbij het station is zijn de verhuurkansen groot.
Door onze kennis van de toeristen die de Zaanstreek bezoeken kunnen wij de prijs optimaliseren en maatwerk geven op het opstellen van uw advertentie en het leveren van professionele foto’s.

Uw woning levert u al gauw 80 euro op en dit loopt op tot 150 euro afhankelijk van de grootte van uw woning en de hoeveelheid slaapplekken die er binnen uw woning zijn.

Wij berekenen

Slechts 25% berekenen wij voor onze dienstverlening die u past betaald als er inkomsten zijn en wij rekenen de schoonmaakkosten door aan de toerist.

Daarnaast adviseren wij u over de regels van desbetreffende gemeente die tijdens de verhuur  van toepassing zijn.

Waar wacht u op?

Er zijn tientallen mensen u voor geweest.
Wij hebben een persoonlijke benadering voor iedere gast en voor u als verhuurder. Wij zijn een  klein bedrijf en hebben ruim ervaring op het gebied van verhuur. 

Reach Us

U kunt ons bereiken per telefoon, whats’app en per mail

Find Us

1505 RL Zaandam, 
Kop van de kaap 1

Phone

+31 683428619

Email

info@airbnbhostzaandam.nl